Just another WordPress.com site

Kalla fakta

Rysningar när man kollade Kalla Fakta idag, och förskolechefen var faan inte mycket att hänga i granen! Sitter där och pratar om rutiner!?!? För att hämta post? Skitsnack! Man behöver bara sunt förnuft när det gäller posten.
Därmed inte sagt att det inte kan hända ÄVEN om man har sunt förnuft och även om man inte hämtar posten.
Det finns många gånger när det KAN hända olyckor. Ta bara om någon personal är sjuk, då är man två kvar och då går en åt till att jaga en vikarie och sen kanske ett barn behöver ny blöja samtidigt som något barn ramlar och behöver tröstas. Jaa det finns många gånger då olyckor kan hända. Och anledningen är för lite personal och för mycket barn! Sen har vi ju den nya läroplanen innan det den gamla och med läroplan så kommer fortbildning för personal. Vi ska springa på så jäkla mycket möten, tvärgrupper, föreläsningar och annat skit, och då får vi ingen vikarie. Nä, vi ska hjälpa varandra som det så fint heter.
Imorgon ska jag tex sitta i möte i två timmar, det betyder två timmar som jag inte finns i barngruppen, det betyder två ögon mindre. Förutom det så ska det göras dokumentationer på kontoret, saker ska felanmälas, beställningar ska göras, tvätt ska köras osv. ALLT det där innebär mindre personal i barngruppen. De flesta av oss som arbetar på våra förskolor älskar barn och vill ge dem bästa möjliga omsorg, men vi är bara människor och vi kan inte klona oss. De flesta av oss gör så gått vi kan, men hur länge orkar vi? Vi har pissig lön och får ta alltför mycket skit, sen är inte arbetsförhållandena de bästa heller…. Näe man orkar bara så mycket…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: