Just another WordPress.com site

Måndag igen

Idag började plugget för tonåringen. Allt gick bra och dom kör en uppstartsvecka med mer info imorgon och brännboll senare i veckan. Nu håller jag tummen för att hon kommer få fina vänner och trivas i skolan.

Väldigt lite barn idag, efter två veckor så är förkylningarna i full gång, feber och snor. Antar att det bara är att vänta att man själv snorar på sig snart.
Imorgon är det jobb sen trist kvällsmöte, så det blir en lång dag.

Min äldsta har ångest från helvetet just nu, och det var väntat, nu är det bara att hålla ut en vecka. Hon ska åka till London på fredag och vi visste att det är lika med trycka på ångest knappen, alla förändringar från rutinen är tuff samtidigt som det är just det här hon måste göra. Att ge sig iväg från sin ”bubbla” och se att hon faktiskt fixar det.
Lilla Johanna åkte hem för ett tag sedan och som alltid blir det tyst och tomt utan henne, både på gott och ont. Puss på dig! Lycka till i plugget nu..

Slutet på veckan blir i allafall trevlig, för då ska vi fira en av arbetskamraterna som blivit förskollärare. Det blir med mat och en öl nere på byn 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: