Just another WordPress.com site

Min vän köpte en väldigt fin häst i somras, i allafall så trodde hon det. Det visade sig att den vackra hästen var halt på 3 av 4 ben och mera fel på det. Hästskojaren som sålt hästen hade sålt den som ua, fullt frisk alltså. Efter mycket om och men hävdes köpet, och vad händer sen tror ni? Joo den hästen dök upp på annons på hästmarknad nyligen, i annonsen står det att han är lättriden, snäll , pålitlig och allt man kan önska sig. Jo, det står faktiskt så. I vet-intyget som min vän har så står det inte så, där står det bla att hästen ser ut att ha en rörelseproblematik, misstanke om höft/bäcken problematik, böjprov går endast att genomföra med mkt lätt tryck och att det är mycket smärtsamt för hästen etc etc.Det är alltså en häst som absolut inte ska ridas, för att den lider av det och har smärtor! Annonsen togs bort efter anmälan, så det var ju bra. Men den här pengagalna människan kommer ju fortsätta att sälja skadade och sjuka hästar! Det gör mig så vansinnigt förbannad att vi tydligen inte har några bra lagar i det här landet som gör att man kan förbjuda sånt här djurplågeri. Jag har googlat henne lite nu och det kommer fram massa fler historier om folk som köpt hästar som haft cancer och varit halta och sjuka på flera sätt, hon säljer även hundar.

Hon heter Madelene Hanafi och ”företaget” heter Hanafi sporthorses
men hon byter namn lite då och då, hon kallar sig även Madelene Palmqvist, sen är det något ombud som heter Caroline som är med på ett hörn också. Aschberg har tydligen gjort nåt program om henne och hennes lurendrejerier så hon syns om man googlar lite.

Min fina vän som har ett stort hjärta har nu erbjudit henne att köpa tillbaka hästen för en slaktpeng, för att låta hästen gå i hagen på ängen istället för att säljas vidare och plågas ihjäl…..

Det jag vill med det här inlägget är att ni som är hästmänninskor, sprid hennes namn/alias, köp ingen häst/hund från den människan!
Tack för ordet.

Annonser

Kommentarer till: "Djurplågeri gör mig förbannad!" (1)

  1. Håller med dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: